22 Temmuz 2013 Pazartesi

HİMALAYA TUZ LAMBALARIYLA RAHAT BİR NEFES ALACAKSINIZ !!!



Merhaba arkadaşlar, şimdi sizlere yakın zamanda tanıştığım ve günlük hayatımızda üzerimizdeki olumsuzlukları indirgemeye yardımcı bir  mucizeden bahsetmek istiyorum. Çoğunuzun acaba nedir? dediğini duyar gibiyim. Ben de ilk duyduğumda çok şaşırdım ve araştırdıkça bu mucizeye inandım.

Himalaya Tuzu

Şimdilik sadece Himalaya Tuz Lambası ' ndan bahsetmek istiyorum.Çünkü gerçekten merak etmeye değer..




Görselde görmüş olduğunuz Himalaya Tuz Lambalarından Piramit Lamba

Hadi  ne işe yarıyormuş gelin birlikte bakalım


Piramitler geometrik şekillerinden dolayı manyetik alan oluştururlar. Piramit lambalar yakıldığında ortaya çıkan ısı,ışık ve piramitin şeklinden dolayı piramit enerjisi etrafa yayılır.
Birebir piramit ölçüleriyle yapılan  lambaların bulundukları ortamdaki manyetik etkileri dengeleme özelliği vardır. Yoga, meditasyon ve kişisel gelişim çalışmalarından önce yakılan piramit lambalar, bulunduğu alanın enerjilerini nötrler ve çalışma konusu ile ilgili ekstra enerji oluşmasını sağlar.
Dinlenmek ve günlük yaşantımızdaki stresin vermiş olduğu etkilerden kurtulmak için 20 dk. bulunduğunuz ortamda Piramit lambaları yakmak yeterlidir. Bu etkiler ölçülebilir ve görüntülenebilir.
Himalaya Tuzları, Pakistan'ın kuzeybatısında, Himalayalar'ın eteklerinde çıkar. Bu bölgeyi çevreleyen deniz, iklim değişiklikleri nedeniyle buharlaşıp yok olmuştur. Milyonlarca yıl önceki denizden arda kalan tuz, üst üste kaya katmanlarının oluşmasıyla kristalleşmiş, bugüne dek çevre kirliliğinden korunmuş, en saf halindedir.
  • Ofislerde yorgunluğu azaltmak, konsantrasyonu artırmak
  • Bilgisayar ve TV ekranlarından yayılan radyasyonu azaltmak
  • Sigara dumanını nötralize etmek
  • Odanın atmosferini değiştirmek



    Ben Himalaya Piramit Lambayla tesadüfen tanıştım diyebilirim.
    Bir gece Enyakınmarket facebook sayfasında bir yarışma olduğu gözüme  takıldı.O gecenin ödülü de piramit lambaymış.İçimden o kadar çok istedim ki bu lambayı anlatamam.Ve o gecenin şanslısı ben oldum. Ve kısa sürede elimde oldu lambam.







    Himalaya Tuz Lambası Neden Faydalı?
    "Havanın Vitamini" - Negatif İyon
    Çoğu insan dağ başında, deniz kenarında, bir şelalenin yakınında ya da bir fırtınadan sonra kendini daha iyi hisseder. İyi hissetmemizin nedeni bu ortamlarda havada bulunan büyük miktardaki sağlıklı negatif iyonlardır. Negatif iyonlar havaya tazelik, canlılık verir ve havadaki bakterileri azaltır.
    Himalaya Tuz Lambaları, "Negatif İyon" yayarak iç mekanlardaki hava kalitesini arttırır. Doğal bir negatif iyon jeneratörü olan bu lambalar gerçek anlamda "Havanın Vitamini"dirler.
    Negatif İyonların Faydaları:
    • Stres, fiziksel, ruhsal yorgunluk, uykusuzluk, ağrılara iyi gelir.
    • Nezle, migren, astım gibi rahatsızlıklara iyi gelir, akciğerlerin kapasitesini yükseltir.
    • Bağışıklık sistemini güçlendirir.
    • Canlılık, zindelik verir.
    • İşte verimi ve konsantrasyonu arttırır.
    • Bebek ya da çocukların yanında fiziksel, ruhsal gelişim için temiz hava sağlar.
    Yüksek enerji ve pozitif bir ruh hali için negatif iyon gereklidir. Sağlığa faydaları nedeniyle birçok ülkede negatif iyon yayan cihazlar kullanılmaktadır. Bunların çoğu insan yapımı makinelerdir. Himalaya Tuz Lambaları bu cihazlara göre çok daha uygun fiyatlı, bakımı kolay, göze ve ruha hitap eden, 100% doğal bir alternatiftir
     
    Özelliklerini okuduğumda çok sevindim çünkü alerji tedavisi görüyorum,tedavim ömür boyu sürecekmiş.Eğer tedavi olmazsam astım olabilirmişim doktorumun dediğine göre. Bu yüzden buradan Enyakın markete bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

    Bitti mi hayır bitmedi ...Enyakın Market   'ten istediğiniz ürünü şipariş edebilirsiniz. Yanlızca bir tık uzağınızda olan harika bir yer. Okuyun araştırın . Siz de ziyaret edin pişman olmazsınız.Şimdilik benden bu kadar.Ama diğer ürünlerle tanışma fırsatı bulduğumda yeniden size deneyimlerimi aktaracağım.Sağlık için Tuz Odası Seanslarını da denemelisiniz. En kısa sürede ben deneyip deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

    Sevgiyle Kalın.. :))

1 yorum:

  1. bu lambalardan bizde de var, hediye geldi. O kadar çok faydası varmış ki biz de çok şaşırdık. Güle güle kullanın

    YanıtlaSil